Enthousiast geworden over het bikepacken, maar heb je nog meer vragen over je aanstaande bikepacking trip, lees dan snel verder!

Of start meteen met plannen van je fietsavontuur via onderstaande button.

routes & Stops

De 15 hostels liggen verspreid door het hele land. Hierdoor is er bijna altijd wel een hostel op je route te vinden. Afwijken van de route kan natuurlijk ook. Via PLAN JE REIS  op deze website kun je de hostels van je voorkeur selecteren. Jij bepaalt zelf je route en de reisdata, dit alles hoeft dus zeker niet aaneengeschakeld plaats te vinden. 

how to book

Boeken is eenvoudig. Geef via PLAN JE REIS de hostels van je voorkeur aan. Dit is geheel vrijblijvend en nog geen officiële boeking. Wij komen uiterlijk binnen 48 uur bij je terug met beschikbaarheid en prijs.

Breakfast

Op alle locaties is ontbijt beschikbaar. Soms inclusief in de prijs, soms tegen betaling. De ene keer in buffetvorm, de andere keer à la carte. Het is belangrijk is dat jij de dag kunt beginnen met gevulde maag, fit en energiek weer kan beginnen. Daar zorgen wij voor!

Budget

Je kunt al een Bikepack-trip door Nederland maken vanaf EUR 24,50 per persoon per nacht. Dit zijn minimum prijzen. Via PLAN JE REIS kun je de hostels van je voorkeur op geven. Hierna ontvang je uiterlijk binnen 48 uur een gedetailleerde prijsopgave.

need a repair?

We adviseren je altijd om een kleine reparatieset mee te nemen voor noodgevallen. Mocht je er zelf niet uitkomen, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde hostel op je route. Alle hostels hebben een lijst met fietscafe’s en fietsenwinkels in de omgeving. Deze kunnen je verder helpen.

Bikestorage & facilities

Alle hostels bieden de mogelijkheid om je fiets veilig te kunnen stallen en hebben een fietspomp en (klein) reparatiemateriaal ter beschikking. Ook vind je in ieder hostel een wasmachine en een droger.

bike rental

Heb je geen fiets of kom je vanuit het buitenland en overweeg je een fietsvakantie in Nederland, dan verwijzen we je graag door naar deze site.

Bikes & Trains

Reis je met kinderen of ben je een recreatieve fietser en vind je de afstanden tussen de hostels moeilijk te overbruggen? Dan is het goed om te weten dat in Nederland de fiets ook is toegestaan in de trein. Lees er  hier meer over.

before you start

Een geslaagde fietsvakantie begint met de juiste voorbereiding. Lees hierover meer in onze blog.

network

Heb of ken je een leuk hostel/ B&B op de route en wil je die graag voordragen om aan te sluiten bij Bikepacking Holland? Stuur ons dan een bericht .