Thank you bikepacking buddies!

Om van jouw bikepacking trip een onvergetelijke ervaring te maken, werken wij samen met verschillende partners. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en passen perfect binnen het concept van Bikepacking Holland.

Dynamic Bike Care heeft alle onderhoudsproducten voor jouw racefiets, gravelbike, MTB en sportieve E-bike. In veel van de aangesloten hostels vind je de producten van Dynamic om je fiets schoon te maken na een lange rit. 

Le Soigneur: een heerlijk blond biertje met een bijzonder verhaal. In Le Soigneur komen de liefde voor de fiets en het proosten op het leven bij elkaar. De opbrengst van het biertje komt geheel ten goede aan het KWF. Je kunt dit  biertje in bijna alle Bikepacking Hostels bestellen. 

Dit zijn de echte bikepackers! De mannen van Ploegmaats CC. Met liefde voor de fiets en de koers creëren ze unieke fietsconcepten, zoals de Langste Dag Challenge & the Ultimate Coffee Ride. De opbrengst van deze sponsortochten komen ten goede aan het Jeugd Sport en Cultuurfonds. 

Dit Europese netwerk van hostels inspireert reizigers om het avontuur aan te gaan, of dit nu in eigen land is of een magische bestemming ver weg. Er is altijd wel een ‘ander pad’ wat je kunt nemen! Laat dit nou perfect passen bij de filosofie van Bikepacking Holland.

Je fiets onderhouden kan soms nog wel een dingetje zijn, maar met de tools van BBB Cycling kan iedereen sleutelen als een mechanieker. De tools van BBB cycling vind je in (bijna) alle aangesloten hostels.

FIETSVAKANTIES.NET

Fietsvakanties.net is het startpunt voor alles wat met fietsreizen te maken heeft. Lees over reisorganisaties, bestemmingen en alle artikelen voor je fietsvakantie. Bedoeld voor zowel zelfstandige fietskampeerders als fietsers die met georganiseerde reizen mee gaan.

Maak met Komoot een avontuur van je volgende fietstocht. Laat je inspireren door routes en highlights van andere fietsers of stel zelf je eigen route samen. Ben je nog niet bekend met Komoot en boek je via Bikepacking Holland, dan kun je met een speciale code gratis gebruik maken van deze geweldige tool.

And others….

Ook een speciaal woord van dank voor Neal Beentjes, Loek & Nol van Fat Pigeon, Heyhoneyguides, Alice Goes Wild, Rik de Voogt & Maarten Zuur en Jonathan Verhage voor het leveren van mooie content en plaatjes.