One Night Bikepacking Trip

In het weekend van 22 mei roepen wij zoveel mogelijk fietsers op om een One-Night-Bikepacking-Trip te plannen. Twee dagen fietsen met één overnachting. De simpelste manier van een ‘fietsvakantie’ in eigen land. In principe heb je er niet eens een fietstas voor nodig. Een schone onderbroek en een tandenborstel in je achterzak en gaan met die banaan!

Deze actie is bedacht in samenwerking met Ploegmaats Cycling Concepts. Ploegmaats zijn vrienden met liefde voor de fiets en de koers. Zij creëren unieke fietsconcepten, want zij geloven namelijk dat fietsen veel meer is dan een rondje door de polder met onderweg een banaan.

Het Idee

  • Kies een hostel waar je in een dag naartoe kunt fietsen
  • Plan een toffe route van je huis naar het hostel (en andersom)
  • Boek een kamer en ontvang alle extra’s voor fietsers (bijv. een veilige stalling voor je fiets)
  • Meld je aan via deze link en ontvang een Gratis Komoot Regiopakket t.w.v. € 8,99

Routes

Uiteraard hebben we al wat voorbeeld routes gemaakt op ons Komoot-account voor wat inspiratie. Een aantal gemakkelijke routes en een aantal routes voor de gevorderde fietser. In Komoot kun je gemakkelijk het startpunt van de route wijzigen naar bijvoorbeeld je eigen adres.

Hashtags

Post foto’s van je avonturen op je Instagram-account met #onenightbikepack en maak kans op toffe prijzen.

De makkelijkste manier van bikepacken is 1 nachtje weg. Stap ’s ochtends uit je deur, fiets naar een hostel en fiets de volgende dag weer terug.

In samenwerking met: Ploegmaats CC en Komoot

Comments are closed